2015. március 16., hétfő

#Follow@Them!

1. @nellitombor - Nelli, a szépséges magyar modell sütős-főzős és virágos fotókat oszt meg. Egyszerűek és hangulatosak...



Vallomás: nagyon szeretem az instagramot. Csodálatos látni, hogy mennyire kreatívak az emberek, hogy sokan milyen minőségi, és tényleg lenyűgöző vizualitású képeket posztolnak. Ráadásul a világ bármely pontján lélegző egyén virtuális galériájába, életébe bekukkanthatunk, és szerintem ez rendkívül izgalmas!
Persze ha inspirációra vágyunk, akkor nem árt a megfelelő profilokat követni, ezért arra gondoltam, hogy néha készítek majd egy-egy kis válogatást, és megosztom Veletek, hogy én kiket "lájkolok", és ajánlok a szíves figyelmetekbe. Nektek kik a kedvenc instagram-hősötök? Örömmel fogadom én is a Ti ajánlásaitokat :)

My favourite Instagram-superheroes, let's follow them!


2. @pollyfern - a bájos Polly Fern illusztrátorként dolgozik, madarakat, zöldségeket, és más kedvességeket rajzol otthon, méghozzá az édes kanárija társaságában. Szupercuki!

3. @thelocals - Soren Jepsen streetfashion blogja az egyik kedvencem - az instagramja pedig ha lehet, még izgalmasabb, mert az utazásairól is rengeteg képet posztol. A kamuflázs-szelfijei pedig nagyon viccesek!

4. @priszci - Priszci profilja letisztult, minimalista és üde, érdemes egy-két pillantást vetni rá! Az édes leányzóval egyébként már olvashattatok itt egy interjút.

5. @ihavethisthingwithfloors - Egy gyűjteményes profil, ahová a világ legszebb padlóiról megosztott képek kerülnek.


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Rhodes - Morning

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...