2014. október 23., csütörtök

Let's Go To New York!



Óriási álmom, hogy egyszer (pontosítok, inkább többször!) meglátogassam New Yorkot. Mivel amúgy is folyton arról ábrándozom, hogy mit fogok ott majd jó alaposan megnézni, elég hasznosnak bizonyultak a LoveTaza blogger-családjának kedves kis útikalauzai. (Arra meg pláne hasznosak, hogy ha eddig nem vágytál New Yorkba, akkor a megnézésük után biztosan toplistás helyre kerül majd az úticéljaid között...) Kerületenként mutatják be a várost egy-egy apró videóban, amelyekben leginkább édes édességboltokat, finom fastfood éttermeket és szuper könyvesboltokat ajánlanak - és bár az én listámon más néznivalók is szerepelnek, azért lehet belőlük ötleteket csenni. Arról nem is beszélve, hogy mennyire cukik!
A honlapjukon megnézhetitek az összes kisfilmjüket (és a címlistát is!), viszont nem bírtam megállni, hogy meg ne osszam Veletek itt is az 5 kedvencemet. Ideális néznivaló a hosszú-hétvégére!

Sweet video guides from New York by my favourite blogger-family, LoveTaza. For addresses and more little films, please visit their website.




(Ebben meglátogatnak egy Hungarian Pastry Shopot is :))



Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


1 megjegyzés:

  1. Istenem, hogy ez milyen szívet melengetően gyönyörű! Olyan fantasztikus ilyen szép videókat, szép családokat látni! Hihetetlen. Minden lánynak egy ilyen férjet kívánok!
    Nagyon remélem, hogy mutatsz majd még nekünk ehhez hasonlóan szép videókat, mert ez nagyon tetszett. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...