2014. július 28., hétfő

A Múlt Századból / #6.


"Az előző félévben az egyetemen egy feladatként önarcképet kellett készítenünk. Arra gondoltam, hogy beöltözök a múlt század évtizedeibe, és így készítek egy egész portrésorozatot. Az ötlet nem túl eredeti - már Ti is biztosan láttatok hasonló képeket - de nagyon szerettem volna elkészíteni a saját verziómat. A fotózás óriási fun volt, és a megszületett fotók is egészen viccesek lettek - a legtöbbön magamra se ismerek, pedig (szándékosan) nem vittem túlzásba sem a sminket, sem a frizurákat, illetve az utómunkálatokat és effekteket is próbáltam mellőzni."

A következő pár hétben szeretném Veletek is megosztani a végeredményt - most az ötvenes évek ihlette képeket láthatjátok.


Ha lemaradtatok, akkor itt megtaláljátok az előző fotóimat - 1900's, 1910's, 1920's, 1930's, 1940's.

My new self-portrait project - I've taken photographs of myself wearing an outfit of every decade since 1900. It was so much fun to create these series! I can hardly recognize myself, although I didn't want to overdraw and overact the iconic looks of these eras so I used light makeup and not so extreme hairstyles.


In the following weeks, I'd like to share with you the final images, I hope you'll like them.

This one is inspired by the 1950's. You can watch the previous posts here - 1900's, 1910's, 1920's, 1930's, 1940's.Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


Little Richard - Tutti Frutti5 megjegyzés:

 1. Írnál ehhez a sorozathoz "outfit detail"-eket? Annyira jó az összes szett, kíváncsi vagyok, ma honnan lehet időutazó ruhadarabokat vadászni! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze! Hogy én milyen hanyag vagyok, mindig elfelejtem az ilyesmit! :)
   Az eddigi összes ruha secondhand, vagy valamilyen családi kincs - egyébként meg is lepődtem, hogy hányféle stílusú ruhát tudtam előhalászni a szekrényemből :)
   Ez a ruha az egyik kedvencem, már láthattad itt - http://larinne.blogspot.hu/2012/08/puccos-kis-retikul.html
   és itt is - http://larinne.blogspot.hu/2013/08/brodybarnoff.html :)

   Törlés
 2. igen-igen jó!
  nagyon jól áll a piros szín!
  szép Vagy!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...