2014. április 5., szombat

Orla Kiely - Holdfény királyság és szafari.A szokásos, terjengős és elragadtatottan ömlengős helyzetjelentés a kedvenc márkám, a brit Orla Kiely háza tájáról.
A márka csapata tavaly igazán kitett magáért, mert kaptunk egy tündéri kisfilmet, és egy még annál is édesebb, mókusos téli kollekciót. A legújabb, nyári kollekciót illetően sem lehet panaszunk, a fő inspiráció most a Holdfény Királyság kis szökevénye, Suzy Bishop ruhatára (és felfedező-felszerelése) volt. A kollekció gerincét térdig érő fehér zoknik (természetesen szandálokkal párosítva), rózsaszín sapkák, cukormázas szoknyák, és galléros blúzok alkotják. A ruhácskákon printek formájában végigvonul az egész szavanna is - leginkább zebrákkal és oroszlánokkal találkozunk, de a modellek oldalán orrszarvú fejeket ábrázoló erszényeket is láthatunk.
A londoni divathéten a kollekciót a hangulatához illően különleges módon mutatták be - a lányok távcsővel és lepkehálóval felfegyverezve fedezték fel a köréjük varázsolt szafarit. A prezentációról megnézhettek egy rövid videót a bejegyzés alján, előtte viszont pár fotó a kedvenc összeállításaimról.

The supercute 2014 SS collection of Orla Kiely.
Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

1 megjegyzés:

  1. irtó édes ruhák, egytől-egyig!!! .....főleg így, hogy csipkés térdzokni és szandált viseltek hozzá :)
    köszi a feltöltést!!!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...