2014. április 4., péntek

Karman x Cakó (x Gatsby).



Múlt hét pénteken Kármán Orsi és Cakó Kinga prezentációján jártam, ahol a 2014-es nyárra szánt munkáikat csodálhattuk meg (By the way az esemény szuperhangulatos volt, Orsi csapata hatalmas dicséretet érdemel, mert úgy tűnik nagyon értenek az ilyesmihez. Tavaly egy bájos kis partit dobtak össze, idén pedig latinos-jazzes élőzenével, szép fényekkel és bonbonokkal próbáltak minket levenni a lábunkról.) (Sikerült is.).
A két hölgy idén egyesítette erőit, és egy közös, teljes összhangban lélegző kollekciót tervezett. Kinga felel a ruhák szabásáért, Orsi pedig az ékszerekért, és a ruhákon megjelenő nagy-gatsbys hatású printekért. Engem leginkább az ékszerek bűvöltek el, főképp pedig a nyárias, ragyogó narancs zsinór, és a már említett art dekós vonalvezetés ötvözete.
Most ezekről a szépségekről láthattok pár kampányképet, melyet Farkas Évi fotózott, de itt van két hasznos link, ahol lehet még nézelődni - Cako és Karman facebook oldala.

2014 SS collection by Kinga Cakó and Orsolya Karman - lovely designers from Hungary. I just love the geometric great-gatsby patterns!




Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


 Hey Marseilles - Cities





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...