2014. február 6., csütörtök

Play dresses for playful moms.



Bár én még egy csöppet sem vagyok sem anyuka, sem pocakos kismama, legszívesebben az egész nyaramat a ragyogó sárga és pink Sonnet James ruhákban tölteném.
A San Franciscóban honos márka tervezője, Whitney elsősorban olyan anyukák számára tervez szupervidám ruhákat, akik szeretnének csinosak lenni, anélkül, hogy a szűk szoknyák, és a szoros nadrágok a móka útjába állnának. Mivel én is az ilyen típusú ruhákat szeretem a legjobban (ki nem?) örömmel válogatnék a legújabb kollekcióból is. Érdemes végigböngészni Sonnet James oldalán a teljes repertoárt, mert itt és most csak egy kis válogatást láthattok.
Már maga a kollekció is bőven elég ok lenne a szerelemre, de az a helyzet, hogy a kampányképek a legkedvencebb bloggerem és a két hipercuki gyerkőcének közreműködésével készültek (azt már meg sem említem, hogy a háttérben New York díszeleg). Azt hiszem nem nagyon lehet hatalmas mosoly nélkül végignézni ezeket a fotókat...


The hipercute new campaign photos of Sonnet James. The San Francisco-based brand offers pretty but comfortable pieces for playful moms.


fotók - SonnetJames.


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


Amos Lee - Sweet Pea




2 megjegyzés:

  1. Jajj nekem is a Love Taza blog az egyik kedvencem! Annyira csini ez az anyuka MINDIG, és bűbájos is, a gyerkőcei meg vidámak, kiegyensúlyozottak és csodálatosak, amikor a blogját nézem, mindig kedvem támad 1., lenyúlni az összes göncét 2., anyukává válni.
    A tiéd pedig a kedvenc magyar blogom! Tényleg. Rád szavaztam a glamour wofen of the year-en!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...