2013. november 27., szerda

Turbometal.




Bizonyára már sokatok szemben találta magát a magyar Turbometal motorblog videóival (amelyek gyakran mosolyognak ránk az origo címlapjáról is) - viszont, ha még nem történt meg a nagy találkozás, akkor itt az alkalom.
Egy baráti társaság 2011-ben szerveződött autósfilmeket forgató csapattá, azóta készítik (töretlen, deviszont egyre fokozódó lelkesedéssel) a rövidfilmjeiket a retro járgányokról. Sőt, azóta már egy egész kis közösség formálódott körülöttük - tavasszal például rendeztek egy moped-találkozót is.
A filmjeikben a legjobb pedig, hogy még azok számára is roppant élvezetes néznivaló, akik fikarcnyit sem értenek az autókhoz (ó itt még véletlenül sem magamra gondolok ám!). Egy komplett életérzést mutatnak be, old-school kocsikkal, cool zenékkel, és T É N Y L E G lenyűgöző képekkel.
 Az alant fekvő három videó a kedvencem - az első a legújabb, és megtekintésre leginkább ajánlott movie, a második Norvégiában készült, és szokatlanul kevés benne az autó, a harmadik pedig egy Mini Cooper és egy vonat küzdelmét mutatja be. Ide kattintva megtaláljátok az összes eddigi filmet. 
Használati utasítás - kéretik őket HD-ban nézni!

Some awesome (I mean it) videos featuring retro cars - created by a bunch of talented Hungarian friends.






Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


1 megjegyzés:

  1. "Turbomakréla" :DDD
    mind nagyon jó, de a második tetszik a legjobban, nagyon tetszik az Igei zárás is!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...