2012. november 9., péntek

Egy kis párducminta.



Sokáig meglehetősen viszolyogtam a párducmintától, de nemrégiben rájöttem, hogy igen csinos kis dolog tud ez lenni. Ha óvatosan bánunk vele. 
Kellő elővigyázatosság szükségeltetik ugyanis az állatminta viseléséhez - ha nem megfelelő kombinációban öltjük magunkra, könnyen nevetségessé és borzasztó közönségessé válhatunk. Ezért (főképp azok számára, akik még mindig idegenkednek a az efféle holmiktól) inspirációként összegyűjtöttem néhány fotót azokról a hölgyekről, akik a legstílusosabban nyúltak a szezon egyik leghatalmasabb trendjéhez - a párducmintához.

Az én tanácsaim pedig: Bár sokan a mix&match trendbe építik be szívesen a nagymacskabundás darabokat, és virágmintával, rikító színekkel párosítják, nekem jobban tetszenek az kevésbé hivalkodó, kifinomultabb megoldások. Feketével és farmerrel biztos a siker, főképp, ha egy jól szabott, egyszerű kabátkát vagy nadrágot választunk a párducminta-dömpingből. Tussal húzott cicaszemekkel, vagy tupírozott frizurával egy kis hatvanas évek hangulatot is csempészhetünk az összeállításba... Akik viszont nem ennyire merészek, de kedvet kaptak ehhez a motívumhoz, azoknak érdemes beszerezni egy kiegészítőt - egy kisebb táskát, vagy cipőt.

Leopard print. My new favourite.

 Ralph Lauren 2012 A/W campaign
Centrefold 2012 A/W campaign, Kate Moss
Marie Claire Italia 2012 Szeptember
I-D Magazine 2012 Fall

+1 zebracsíkok

És egy kis bónusz:

fotók/photos - GaranceDoré, TazaandHusband, CarolinesMode, BlondeSalad, VanessaJackman, NatalieOffDuty, és leginkább a Pinterest.

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.

The Zombies - Going Out Of My Head




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...