2011. szeptember 3., szombat

College/2.

G.V.G.V.

Amint ígértem, egy rövid összeállítás pár tervező college stílusú kollekcióiból. 
A G.V.G.V, Paul Smith és a Topman legújabb, 2011-es őszi-téli darabjaiból válogattam, mert megtalálhatjuk bennük az iskolás lányok és fiúk öltözetének minden egyes kis elemét.

            A G.V.G.V. ruhák a magániskolák egyenruháit értelmezte újra, nagy szerepet kapnak az emblémás zakók, a skót kockák, a fekete bőr és az újra népszerű patchwork is. A maxiruhákat is beemelték a kollekcióba, amelyek nagyon jól mutatnak a hosszú, elegáns kabátokkal és a sportos kardigánokkal is. Kiegészítőként a vastagkeretes szemüvegeket, kis kalapokat és a hagyományos iskolatáskákat választották.
           Paul Smith kollekciója nagyon lezser és egyszerű, csupa basic darabból áll: magasderekú nadrágok, bő zakók, pulcsik, jól szabott ingek, nyakkendők, és helyes kis félcipők. Ráadásul még a szezon legkedvesebb trendje, a pöttyös minta is megjelenik egyes ruhadarabokon.
             A Topman férfi márka őszi-téli lookbookja is pompás példája ennek a stílusnak (bár a modell választást nem értékelem annyira), a ronda kötött pulcsik, a piros zoknikat villantó nadrágok, a szűk zakók és sálak nagyon jól reprezentálják ezt a régimódi iskolás trendet.

 Some collections about college style.

G.V.G.V.



Paul Smith 



Topman



The Morning Benders - Why Don't They Let Us Fall In Love






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...