2015. augusztus 7., péntek

LaRiNNe x Springfield





Ahogyan már sokszor, a Springfield ebben a szezonban is felkért, hogy mutassam meg Nektek a kedvenc darabjaimat a nyári, ’BOHO’ névre keresztelt kollekciójukból. Mivel nagy kedvencem a (sajnos leginkább csak) fesztiválokon népszerű hippis-etnós stílus, hatalmas örömmel vállalkoztam rá, hogy összeválogatok – és népszerűsítek - egy öltözetet ebben a hangulatban. Ráadásul a 60-70-es évek épp reneszánszát éli, így az idei nyárnál jobb alkalmat keresve sem találhatnánk arra, hogy etnós, hímzett és virágos darabokat halmozzunk magunkra.
A képeken egy paisley mintás, hosszú és álom-könnyű ruhát viselek egy laza, rojtos, horgolt kardigánnal (amely a háló jellege ellenére meglepően meleg!). Hogy még inkább hangsúlyozzam a hippi-hatást, kiegészítőknek egy nyers, rojtos bőrtáskát és egy bőrsarut választottam. Az ezüst, csilingelő nyaklánc pedig az aktuális kedvenc ékszerem lett – az erőteljesen etnós karaktere ellenére a gardróbom minden darabjához tökéletesen illik. Még a legmodernebb, esetleg sportos ruháimat is egy másik, bohém dimenzióba repíti! Amit pedig még nagyon szeretek ezekben a darabokban (az egyértelmű hippis utalások mellett), hogy viselve őket még pre-raffaelita festményeken is el tudom magam képzelni– persze az is meglehet, hogy ezt az érzést leginkább a virágkoszorú számlájára írhatom! :)



*  *  *

Springfield has asked me to show you my favourite items from their lovely Boho collection. Since I have always loved this hippie-festival style I was super-glad to accept the challenge! The 70’s inspired garments are the great comebacks of this season. Long dresses with ethnic prints, embroidered and richly decorated pieces, bold jewelry are all welcomed.
In these pictures I’m wearing a light long dress with paisley pattern and a warm and delightful crochet cardigan. I have chosen a small leather bag with fringes and leather sandals to strenghten the 70’s vibe. This silver necklace is my ultimate favourite jewelry right now – although it’s a very characteristic, ethnic statement piece it matches perfectly with everything in my wardrobe. It pulls even the most modern and sporty items into antoher, bohemian dimension.
A different thing that I really like in these pieces that beside the obvious hippie style they also remind me of the Pre-Raphaelite paintings - of course probably the flower wreath helps to boost this feeling! :)




Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.



2 megjegyzés:

  1. Igazi életérzés! És eddig nem tűnt fel, hogy zavarna az íráskép, de most kifejezetten jól esik a nagyobb betűméret!

    VálaszTörlés
  2. Szépség!
    köszi a feltöltést!
    Springfield ért ahhoz, hogy különleges "reklámarcot" válasszon magának! -gratula!- Neki is és Neked is!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...