2015. augusztus 21., péntek

A menyasszonyi ruha és a T-Rex.
           Már nagyon régóta várom, hogy megosszam Veletek ezt a hírt - a nyáron készítettünk egy menyasszonyi ruhát!
        Egy kedves, csupamosoly barátnőm, Hajnal Vica (aki a Big Bag PR ügynökségnél dolgozik és érdemes követni az instagramját) mexikói hangulatban képzelte el az esküvőjét - a hozzá illő ruhát pedig sehol sem találta. Egyszerű vonalú ruhát szeretett volna, amelynek felsőrészét színes hímzések díszítik...
Martinovszky Zsófival terveztük a ruhát - ő leginkább a csodás szabás-varrás részért felelt, én pedig a hímzésekért. Vica elképzelései és kérései szerint egy teljesen egyedi, csak neki tervezett darabot készítettünk.
          Szerette volna, ha megjelennek személyes motívumok a felsőn - az első találkozásuk dátuma a férjével, egy idézet, kempingjelzés, hegyek, sőt, még egy T-Rex is. Ezeket dús virágminta és kis kaktuszok közé rejtettem el, majd a kézzel készült hímzéseket egyenként applikáltam a sejtelmesen áttetsző felsőrészre.
         Óriási öröm volt elkészíteni ezt a vidám, különleges ruhát és nagyon hálás vagyok Vicának, hogy minket bízott meg ezzel a kedves feladattal. Most szeretnék megosztani Veletek sok-sok fotót, izgatottan várom a véleményeteket! :)
        A ruhához pompásan passzoló meseszép virágdekorációt, csokrot, és koszorút egyébként Flóra készítette, akivel már olvashattatok egy interjút itt régebben. Ha esküvő előtt álltok, mindenképpen kövessétek facebookon az oldalát, sok-sok szeretettel ajánlom a figyelmetekbe a munkáját!

A legnagyobb hír pedig, hogy Zsófival és Lillával közösen szívesen várjuk azoknak a menyasszonyoknak a jelentkezését, akik különleges, egyedi díszítésű esküvői ruhát képzeltek el maguknak. Természetesen nem csak színes hímzésekkel teli ruhákat készítünk, hanem más stílusban, más anyagokkal és díszítményekkel is szívesen dolgozunk... Ha tetszik a munkánk, akkor írj nekünk a rebeka.larinne@gmail.com címre, megbeszélünk egy találkozót, és segítünk megvalósítani azt, amit megálmodtál! :)

*  *  *

        I have waited for so long to announce the news: Zsófi and I have made a gorgeous wedding dress!
        My dear friend Vica Hajnal wanted a Mexican-inspired wedding, but she couldn't find the perfect matching dress. She pictured herself a simple white dress with colorful and personal embroidered details - so we made her dreams come true!
It was a great pleasure to create this wedding dress and I am super grateful for this lovely experience. I would like to show you some photos of the dress and the ceremony, and I'm eagerly looking forward for your comments! :)
The enchanting flower decorations were made by Flora.

I also wanted to tell you that from now on we (Zsófi, Lilla and me) are waiting for those pretty brides who would like custom-made wedding dresses with truly special ornaments. If you like our work, please contact us at rebeka.larinne@gmail.com!
Fogadjátok Vica kedves szavait is a közös munkáról és a ruháról :) :

         “Nem tartom magamat a klasszikus értelemben vett menyasszonynak. Irtózom a habos-babos dolgoktól, néha már zsibbaszt a vintage és arra sem igazán vágytam, hogy a falu apraja-nagyja végignézze ahogy végigvonulok az oltár felé vezető úton. Bár a szervezés egy szakaszában eljátszottam a hófehér, szupernőies ruha gondolatával, hamar rá kellett jönnöm, hogy az valószínűleg nem harmonizálna az egyik legfontosabb esküvői kellékkel, velem, a menyasszonnyal. Felfedezésemmel egy időben csodás esküvői kreatívjainkon dolgoztunk Rebekával, ahol felmerült az ötlet: szívesen elkészíthetnék Zsófi barátnőjével a ruhámat.
          Az agyam persze beindult, hogyan lehetne személyessé és többször is hordhatóvá tenni az ember életének egyik legkülönlegesebb ruhadarabját. Jöttek a sokat jelentő szimbólumok, a tökéletes szabástípusok és persze anyagok, amelyből végül egy igazán modern, vagány darab született, ami ugyanolyan egyedi, őrült és földtől elrugaszkodott, mint amilyennek sziporkázó napjaimon magam is tartom.
          Most, hogy túl vagyok az esküvőmön úgy gondolom, sokszor a megannyi apró részlet között valahogy elvesznek a menyasszonyok. Én szuperszerencsésnek érzem magam, amiért első lehettem Rebeka és Zsófi portfóliójában, amiért olyan ruhát viselhettem az esküvőmön, amelyre minden alkalommal öröm még csak rágondolni is, ami teljes mértékben és tökéletesen visszatükröz engem és amit a férjem az első öltéstől az utolsóig imádott, sőt még irigyelt is. Azt hiszem örökké hálás leszek Rebekáéknak, amiért teljesítették minden kívánságomat és amiért tökéletessé tették a nagy napunkat! Csupán meleg ajánlásom küldöm azoknak a jövőbeli aráknak, akik szintén erre vágynak!”
A fotókat Gregus Máté készítette (kivétel az utolsó előtti 3 részletfotó)

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


4 megjegyzés:

  1. Gratulálok a kedves párnak és a lányoknak a ruháért!
    Isszonyú vagány lett és személyes. Tetszik, hogy a minta egészben is nagyszerű, de ami még ennél
    is jobb, a sok apró-kis részlet.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon különleges lett a ruha, igazán szép munkát végeztetek!!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...