2015. február 19., csütörtök

Holiday.NAGYON szeretek utazni (teljesen fölösleges kijelentés, ki nem?). De mivel mint a legtöbbünknek, eddig sajnos nekem is csak az életem elenyésző számú napján volt megengedhető ez a szórakozás, próbálom más úton pótolni a hiányát. Ezért ha már kezdenének magukkal rántani a szürke (főképp februári) hétköznapok, segítségül hívom például Pauline Chardin blogját, aki a férjével barangolja be a világ legeldugottabb kis pontjait. Szóval az internet eme apró szeletét szeretném most Veletek megosztani - a The Voyageur blogon csodaszép képeket láthattok Pauline legegzotikusabb kalandjairól. De előre figyelmeztetek mindenkit, hogy a megtekintésük után olyan vidékek felfedezésére is ellenállhatatlan késztetést érez majd, amelyek létezéséről addig nem is tudott! :)
A bejegyzésemben látható ízelítő után érdemes egy pillantást vetni a blogra és az instagramját is követésre ajánlom! (ja, és milyen édesek ezek a kis gif-illusztrációk?)


I just LOVE to travel. But sadly I can hardly get away from home (at least at this point of my life) so when the dull days of February try to attack me, I look for inspiration elsewhere. The Voyageur, the blog of Pauline Chardin is a great spot to escape - she shares her gorgeous photos and stories from all over the world. I highly recommend you to check her blog out, and follow her instagram profile. All of the images are taken from her blog (I'm fond of those cute animated illustrations!).Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

That's Nice ft. Josh Moriarty - Holiday
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...