2015. január 5., hétfő

This Girl's In Love With You.



Épp a 2015-ös, elő-őszi kollekciókat böngésztem végig, amikor erre a mesés kincsre bukkantam. 
Januárban, amikor még az utálatos február is hátra van (történt már bárkivel bármi jó februárban? most őszintén!), az embernek semmi kedve a tavaszi ruhákat mustrálgatni, ezért épp a legjobbkor kezdték el a nagyérdemű elé vetni a jövő őszi/téli szezon előhírnökeit, a pre-fall kollekciókat. A legjobb inspirációként szolgálhatnak a mostani, hideg napokra, de akár felkészülhetünk velük a napfényesebb időkre is... Szóval a következő időszakban még biztosan mutatok majd pár szépséget - kezdve a kedvencemmel, Tory Burch lookbook fotóival!
A kollekciót a legendás Carnaby street ihlette - ami miatt pedig nekem különösen belopta magát a szívembe, hogy egyszerre van jelen benne a hatvanas évek babás bája és a hippikorszak etnós eklektikája is. Ez a két stílus a legnagyobb gyengém, de valahogy eddig még nem éreztem rá, hogy hogyan is lehetne a megfelelő arányban keverni őket. A 60-as évek szabásvonalait keleties mintákkal és ékszerekkel kombinálták, és az eredmény elbűvölő. Mostantól így fogok öltözködni (aha, persze). További megfigyelendő, édes részletek: az apró, retro táskák, bokapántos cipellők, kis bokacsizmák, díszes övek. És nem megfeledkezni a modell oldalt eltűzött frizurájáról és a csodás fotókról sem!

Tory Burch 2015 Pre-Fall collection inspired by Carnaby street.


photos/ fotók - style.com

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

She & Him - This Girl's In Love With You




2 megjegyzés:

  1. Nem sok olyan kollekció van, ahol minden darabnak helyet tudnék találni a gardróbomban, de ez olyan. Csodálatosan átgondolt és mégis "effortless"-nek tűnő. Az élre vasalt nadrágos-óriásiszemüveges szett áll a legközelebb a szívemhez.
    A blogodat pedig nagyon szeretem, nagyon inspiráló, rengeteg ötletet merítek belőle. Köszönöm a munkádat!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de édes vagy, én köszönöm, hogy olvasol! :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...