2014. október 8., szerda

Tomcsányi Dóri 2014 A/W. Síelős.



Tomcsányi Dóri 2014-es őszi/téli kollekciója az egyik legbájosabb ebben a szezonban. Főleg a síelős témájú, kedves akvarell printekért vagyok nagyon oda! Az egész kollekció a retro síruhák újragondolására épül - találunk neoprén anyagokat, skótkockákat, és más, hagyományos téli klasszikusokat is a repertoárban (óriás-kötött-pulcsik!), azonban mindennek modern, friss íze van. A színek elbűvölőek és vidámak, de a kisfeketék szerelmeseinek sem kell csalódniuk. 
Ráadásul a kollekcióhoz egy igazán ötletes, és abszolút eredeti lookbook is készült - az egyik legédesebb magyar modell, Csilla egy kézzel festett téli táj előtt síel a legszebb darabokban... A kis pörgetős lookbookról készült videót megnézhetitek a bejegyzés alján! (Trust me, érdemes!)
Ó, és azt még nem is említettem, hogy Tomcsányi Dóri a hét elején átvehette a Magyar Formatervezési díjat a kollekcióért és a mozgó lookbookért! Gratulálunk :) A Design hét alatt pedig 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg ezeket a díjnyertes darabokat a TheGardenStudioban!

Hungarian designer Dori Tomcsanyi has created a super-cute collection for this cold season. She has won the Hungarian Design Award for this 2014 autumn/winter collection. Also, be sure to check out her lovely flip lookbook at the end of this post.



Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...