2014. szeptember 29., hétfő

Mostanában./ #13.

1. Vanessa Jackman fotója Valentina Siragusa bloggerről. Az a kabát!


Az utóbbi idők új kedvencei!



2. Matthew Frost brutálcool videóiról már egyszer volt szó (emlékeztek még a Jessica Chastain főszereplésével készült kisfilmjére? ha nem, azonnal kattintsatok ide!) Ezúttal Kirsten Dunst a fő attrakció, de nem spoilerezek, inkább nézzétek meg magatoknak - totál megéri az a pár perc.


3. Figyelem-figyelem, a hétvégén lesz egy ilyen esemény!
A Central European Fashion Days keretein belül rendezik meg idén a Gombold újra! divatbemutatót, valamint ezúttal a Toni&Guy Fashion Week Budapestet is (a legszínvonalasabb magyar divatbemutató-sorozat!) - ahol a legnevesebb magyar tervezők 2015-ös tavasz/nyári kollekcióit lehet majd meglesni. További részleteket (például a jegyvásárlásról és a programokról) az esemény facebook odalán vagy a weboldalán találtok. Aki lemarad róla, az se csüggedjen - biztosan lesz élő közvetítés is! ;)

4. Még nem is említettem, hogy a múltkor meglátogattam az édes kis Garden Studiot, ahová új csodaságok érkeztek. Egyrészt már ott vár Titeket Tomcsányi Dóri és a Kele új, téli kollekciója (ezekről később még bővebben), a legfrissebb Ykra hátizsákok, és most két új taggal is bővült a csapat - ezentúl a svéd Sandqvist, és a dán Wood Wood szupermenő cuccait is megtaláljátok a kis boltban. Érdemes megnézni őket! Kötött pulcsik, pihe-puha sálak, meleg sapkák, és ezerszínű hátizsákok sorakoznak az üzletben :)

5. Egy csinos lakás Brooklynból, itt megtaláljátok a teljes sorozatot.

6. Eléggé tetszik a magyar TRAS (Fehér Petra) legújabb kollekciója. Főleg a farmering x farmerszoknya kombóért vagyok oda, de a púderrózsaszín kardigán, és a 'Joey doesn't share food' feliratos póló is eltalált, ide kattintva megnézhetitek a teljes repertoárt.


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...