2014. március 5., szerda

Szoborpark.



A Je Suis Belle édes kollekciója után arra gondoltam, hogy jobban szemügyre kéne venni a Nubu új lookbookját is - ugyanis megérkezett pár hete, ráadásul egyszerre kettő is. A 2014-es tavaszi, és a nyári darabokat bemutató fotók is mind nemrég landoltak a virtuális postaládámban.
A Toni&Guy Fashion Week Budapestről már jelentettem, hogy mennyire brutáljó lett mindkét kollekció. Ebben a szezonban a tervezőcsapatot a dunaújvárosi szoborpark modern formái és rozsdás felületei ihlették meg, melyek közvetetten az egyszerű, geometrikus szabásvonalakban, valamint a színhasználatban, közvetlenül pedig a printeken jelennek meg. Engem leginkább az apró, különleges részletek ragadtak meg - szövött zsebek, pántok, és kapcsok díszítik óvatosan a minimal sziluetteket.
Mindenképpen kattintsatok át a Nubu facebook oldalára, ahol megnézhetitek a teljes albumot, és már beleshettek a következő, őszi kollekcióba is.
És még egy javaslat: bár a fotókon is meglehetősen tetszetősnek mutatkozik minden egyes darab, a Nubu ruhák igazi erőssége az anyaghasználat. A lányok ezúttal is különleges anyagokkal dolgoztak, a textilek között találhatunk impregnált lent, fémszálas szöveteket, selymet és bőrt is, ezért érdemes megvizsgálni (megérinteni!) közelebbről is a ruhákat, szóval bátran látogassatok el az egyik üzletükbe!

Beautiful, minimal 2014 ss lookbook of Nubu - one of my favourite Hungarian label. Please visit their website for more!




Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Cloud Nothings - I'm Not Part Of Me




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...