2014. január 3., péntek

Parker Fitzgerald.



Az az egyik baj ezzel az internettel, hogy a dolgok képesek csak úgy gazdátlanul csavarogni rajta. Ez pedig különösen bosszantó tud lenni akkor, ha valami fantasztikusat találunk, de egyszerűen képtelenség fellelni, hogy honnan való (pedig biztos lenne még ott más is). Folyamatosan ezzel a problémával küszködök, de néha, évek múltán véletlenül szemben találom magam az eredeti forrással, és olyankor újra helyreáll a galaxis rendje.
Tegnap is ez történt. Végre megtaláltam az egyik kedvenc fotósomat miszter Parker Fitzgerald személyében. Kiderült, hogy nemcsak, hogy ez a férfiú áll a legkedvencebb design-sütő-főző magazinom, a Kinfolk kiváló képei mögött, de rengeteg kóbor-kedvenc fotóm tulajdonosa is ő. (Mellékesen megjegyzem, hogy a Kinfolk magazin egy példányával bárki a világ legboldogabb emberévé tehetne. Legalábbis pár napra biztosan.)
 Most készüljetek rengeteg sok fotóra, amit Parker galériájából válogattam össze - csodás, mély hangulata van mindnek. Egy kis időre szívesen ellakoznék egy általa fotózott világban. Ha pedig ennyi nem lenne elég a jóból (már miért is lenne?), akkor pedig kattintsatok át a holnapjára és a blogjára, ahol még tömérdek mennyiségű, és kevésbé virágos alkotást találhattok. Érdemes még meglátogatni a testvére, James holnapját is, akivel amúgy együtt dolgozik, és kicsit igazságtalannak is érzem, hogy így kihagytam a bejegyzésből, mert ő is igazságtalanul tehetséges. Be is bizonyítom, kattintsatok a honlapjára!


The most astonishing photographs of Parker Fitzgerald.



Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


Ra Ra Riot - Beta Love




2 megjegyzés:

  1. ha meg akarok tudni valamit egy képről, általában a google képalapú keresését használom
    elképesztően hasznos (:

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...