2013. november 13., szerda

Isabel.Isabel Marant és a H&M közös kollekciója Z S E N I Á L I S  lett (ha valaki még nem találkozott volna vele, feltétlen kattintson ide, és nézze meg magának!) viszont érdemes egy (vagy több) pillantást vetni a saját márkájára is.
Az Isabel Marant Etoile őszi-téli kollekciójában megjelenő, újragondolt kortalan klasszikusok - a trapéznadrág, fodros blúz, kötött pulcsi - visszaidézik a 60-70es évek francia stílusikonjait (Jane Birkin, Francoise Hardy, Anna Karina). Frissesség és egyszerűség a jellemzője minden darabnak, amelyek nem fedik el, hanem kiemelik a viselőjük természetes szépségét. A fekete-fehér lookbook fotók is kifejezőek - nagyon jól sikerült elkapni a 'kora reggel, a kávé mellett csak magamra kapok valamit és kócosan munkába indulok a téli zimankóban' életérzést... A képek mellé jár még egy ajánlott olvasmány is (Dávid Máté írása Isabelről).


Isabel Marant Etoile 2013 A/W lookbook. Natural, fresh and classic. Love.Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Chairlift - Met BeforeNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...