2013. június 17., hétfő

Belissima!



A Dolce&Gabbana híres a csoportképes kampányairól - de 2012 óta váltottak egy kicsit, és azóta szezonról szezonra különösen hangulatos, és életvidám képekkel árasztanak el minket.
A tavaly nyári fotókhoz hasonlóan idén is az 'óriási-olasz-család-lemegy-a-partra-partizni' vonalat követték, de egy cseppet sem bánjuk a hasonlóságot. A színpompás fotókon újra Monica Bellucci, Bianca Balti és Bianca Brandolini meseszép modelleket láthatjuk, kiegészítve egy-két olasz nagymamával, a helyi srácokkal, és tündéri gyerekekkel. Csíkos napernyők, nevetés, sziklás tengerpart, dinnyék és citromok - bárcsak mi is ott lehetnénk... és persze azt se bánnám, ha talpig Dolce&Gabbana holmikba csavarnának, mert ez a kollekció valami elképesztően ragyogó. A hatalmas, bojtos fülbevalók a gyengéim!

A fotók után vár még rátok még két videó is, ami még inkább feledteti velünk ezt a fránya hétfőt. Az első egy backstage kisfilm a dínomdánomról fotózásról, a második pedig a hivatalos kampányfilm. És, mert egyszerűen nem tudok neki ellenállni, holnap jönnek a gyerekek is.

Dolce&Gabbana 2013 SS campaign.


fotók a Dolce&Gabbana hivatalos oldaláról/photos via Dolce&Gabbana official page








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...