2013. május 10., péntek

Once Upon A Time...



Tegnapelőtt landolt a neten Karl Lagerfeld új kisfilmje, amely a 2014-es Chanel resort kollekció bemutatójára készült. Ahogy várható volt, meseszép, méghozzá annyira, hogy még a festett városképet is bájosnak találjuk a háttérben.
Cselekmény - az nem nagyon van, cserébe viszont 13 percen keresztül ámulhatunk Keira Knightley gyönyörűszépségén, és sóhajtozhatunk a szecessziós hajkoronák, csipkeruhák, és csodás kalapok után. 1913-ban járunk, Coco Chanel (Keira) épp most nyitja meg apró üzletét Deauville kis városában. Először nincs túl nagy sikere, azonban lassacskán az összes stílusos hölgy nála vásárol, akiknek az öltözködése (Lagerfeld szerint...) ihleti Chanel későbbi kulcsdarabjait is (pl.: gyöngysorok, tweed zakók). A kisfilmben további híres szépségek is feltűnnek, Caroline de Maigret, Saskia de Brauw, Stella Tennant, Lindsey Wixon és Jamie Bochert modellek mind kapnak egy-egy kisebb szerepet a "vásznon". Jamie Bochert például a hírhedt Marchesa Luisa Casati személyében, fekete fátyolba burkolózva hengerel le minket (és a filmbéli járókelőket).
Saskia de Brauw pedig megkapta a film zárómondatát: "Tetszik ez az új tervező, Chanel. Kíváncsi vagyok, vajon milyen lesz 100 év múlva."

Karl Lagerfeld's lovely short film with Keira Knightley.



Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...