2013. május 31., péntek

Colored Emotions.Charlie May az egyik legkedvencebb bloggerinám. A Londonban élő lány Girl a la Mode címen írja a blogját, ami a weekly-must olvasmánylistám állandó tagja már jó pár éve. Nagyon (mármint nagyon, nagyon, nagyon) tetszik a tiszta, egyszerű stílusa. Bár az én öltözködésemtől távol áll, mert hozzám túlontúl modern, azért mindig csodálattal pörgetem végig a legfrissebb (szintén tökéletes) fotókat a legújabb összeállításairól.
És a legjobbat még nem is említettem - Charlie divattervező! A 2013-as nyári kollekciója elbűvölő. Tiszta felületek, pasztell és tört-fehér geometria jellemzi a finom, könnyű blúzok, ujjatlan, hosszú blézerek és aszimmetrikus szoknyák kombinációját.
Pár kép a szóban forgó hölgyről, majd pedig arról a bizonyos nyári kollekcióról.

Girl a la Mode is one of my greatest source of inspiration. The plain, pure stlye of Charlie May has a huge effect on me, as well as the photos taken of her outfits. And the best is yet to come: the pretty lady has launched her own label, Charlie May. The 2013 SS collection is a huge crush for first sight. And even for more.Charlie 2013-as nyári kollekciója/ Charlie's 2013 SS collection


Ha tetszett a bejegyzés, kattints ide és csatlakozz a blog facebook oldalához is.

Night Moves - Colored Emotions1 megjegyzés:

  1. a második képhez nagyon hasonló pulcsim van :) csak az picit csipkés is

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...