2012. szeptember 18., kedd

Anh Tuan 2012 Ősz/Tél.Azt szeretem Anh Tuan kollekcióiban, hogy mind időtállóak. A 2012-es őszi-téli darabjaival sincs ez másképp, olyan jellegzetes stílusban, és minőségben készülnek, hogy nem feltétlenül lehet őket egy-egy meghatározó trendhez kötni. Afféle örök darabok, igazi klasszikusok, amelyek sosem mennek ki a divatból, mint például a bőrdzseki, tollas boleró, pörgős szoknya, és a legcsinosabb, különleges szabású alkalmi ruhák. Nekem az apró darabokból szabott, pikkelyes hatású kabát a kedvencem (a második fotón) de a földet söprő, fekete estélyi ruha is meseszép (az utolsó képen láthatjátok), ahogy a kiegészítők is - a tükröződő mintájú, szegecsekkel kirakott táskák, a szőrmés batyuk és a kis foltokból összevarrt, arany borítéktáska a téli szezon legszebb darabjai közé tartoznak. 
Kattintsatok Tuan honlapjára, vagy a facebook oldalára, és nézzétek végig a teljes kollekciót, vagy az állandó darabokat!

Anh Tuan's 2012 autumn-winter collection. Love the details.
New Order - CeremonyHa tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...