2012. július 8., vasárnap

Photo Diary. / Bécs.



A hétvégén Bécsbe látogattam a barátnőimmel, végigjártunk jó pár múzeumot, megcsodáltuk a legkedvesebb épületeinket, és hatalmasakat mulattunk a Práterben. Íme néhány fotó a kis utazásunkról!

Last weekend I travelled to Vienna with my friends. We visited a lot of galleries, watched some buildings that I have always longed to see - Hunderwasser houses, and the House of Secession - and we had a great fun at the Prater. Here is my photo diary about our journey:


Mindig is nagyon szerettem Hundertwasser alkotásait, és amikor pár éve élőben is láttam a festményeit a Szépművészeti Múzeumban, ez a "szerelem" csak még inkább elhatalmasodott rajtam. Olyan atmoszférája van egy-egy művének, hogy az ember képtelen kivonni magát a hatása alól. Hasonló élményben volt részem most is, amikor a házait vizsgáltuk meg testközelből. Órákig ácsorogtunk tátott szájjal az épületek előtt, majd odabenn is elég sokáig bolyongtunk (a Kunst Haus Wien látogatható, Hundertwasser kiállítás várja a látogatókat). Ajánlom mindenkinek. Tényleg.


Otto Wagner szecessziós állomása.


A Szecesszió háza. Az egyik legkedvencebb épületem a világon - élőben is olyan mesés, mint ahogy képzeltem.


Az Albertina múzeumban Dürer nyuszija!


A Kunsthistorisches Múzeum falán Klimt festmények...




Walk The Moon - Tightrope






3 megjegyzés:

  1. Imádom ezt a várost, nagyon jó képek lettek! :)
    Fel is iratkoztam! :)
    http://s-lounge.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. A fotók téli változata:
    http://tunderilonka.blogspot.hu/2011/12/becs.html

    VálaszTörlés
  3. csodás fotók !!!!!!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...