2010. május 16., vasárnap

Ki vagyok állítva.


Ki vagyok állítva. Pontosabban egy darab táska, amit én tervezgettem, varrogattam, fűzögettem, szereltem hosszú-hosszú napokon át (egyébként meglehetősen élveztem, a gond az volt, hogy mellette suliba is kellett járnom- és épp rettentő nagy hajtás volt. mert miért is nem máskor. ugye. mondjuk amikor semmi más dolgom sincs, csak kiselőadások készítése és magolás.) az OKTV-re (országosközépiskolaitanulmányverseny). És szorgalmatos munkámnak meglett a csodás gyümölcse, ugyanis a táska most ott virít az Iparművészeti Múzeumban (más pályamunkákkal egyetemben). Ami azért egész nagy dolog. Nemrég volt a kiállítás megnyitója, és készítettem pár képet.

There's an exhibition in the Museum of Applied Art in Budapest, where a bag made by me, is also exhibited. I made this bag for a competition for high school students, and now it's there, which is a great honor for me. As you can imagine... :) I took these photos about it.


 egyébként ez egy Art Deco stílusú táskacsoda ami így nagyon fellengzősen hangzik./this bag was made in an Art Deco style, and it sounds really arrogantly.


 Ez a grandiózus épületbelső pedig a legesszebb múzeum, az Iparművészeti, Lechner Ödön munkásságának legkiválóbb alkotása, mely a szecesszió jegyeit hordozza magán, elég látványosan. én pedig odáig vagyok a szecesszióért.

And this is the most wonderful museum (inside)


Zene a mai napra/Music of the day - Bob Acri - Sleep Away

1 megjegyzés:

  1. végre!! végre!! hurrrráááá! láthatom a csodálatos, kiállított táskádat!!!! gratula!!
    ügyes vagy!!!! tök jól néz ki! nekem nem akarsz egy ilyen táskát alkotni? hm??? ;) ...mert szívesen elfogadnám ám.... :) további sok sikert a folytatáshoz!!!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...