2010. március 24., szerda

Az arcom. / My face.


Nos ez volna az arcom. 
Többféle önarcképet festegettem, egyfajta stílusgyakorlatként, de a többi gyalázatos lett. Úgyhogy csak ezt a szecessziós fajtát mutatom meg. És kérek szépen róla véleményeket, mert nagyon kíváncsi vagyok vajon milyennek is tűnik másnak a  szemeszögéből.

So this is my face. 
I painted a lot of self-portraits as style-practice, but the others are horrible. So I show you only this art nouveau piece. And I'd like you to tell me your opinions, because I  want to know how does it look like from others' eyes.



A mai nap dala / the song of the day - Zooey Deschanel - Dream a little dream of me

8 megjegyzés:

  1. nagyon ügyes vagy! tetszik a háttér és ügyes a rajzod is....de ne írd ki légyszi, hogy ez a te arcod, mert nem hasonlítasz rá(hála Istennek!).....te ennél sokkkkkkkal szebb vagy!!!! és nem elfogultságból írom.... ez inkább egy 35 év körüli szomorú nőre hasonlít....ellenben veled, aki egy életvidám, fiatal leánka vagy....úgy örülök, hogy nem így nézel ki!!!!!!!!!! bocsánat a kritikáért.....de nem szeretném, hogy mások azt gondolják(akik nem ismernek), hogy így nézel ki....viszont, mint művészi alkotás nagyon jó! remélem nem bántottalak meg....

    VálaszTörlés
  2. A művészi alkotás nagyon szép.DE!Ez nem Te vagy.T e mindig vidám és mosolygós vagy itt pedig szomorú és üres a tekinteted.Te több vagy,sokkal több:)

    VálaszTörlés
  3. egyetértek az elsővel :D azzal együtt h minden elismerésem.
    szecessziósnak jó de önarcképnek neeem, mondjuk a haj is sokat számít ítt mer nem ilyen a hajad absz.!

    VálaszTörlés
  4. 19.század végére hasonlító, nagymértékű stilizálás, geometrikus minták, hangsúlyos, élénk színek alkalmazása, „organikus” jellegű formálás.tehát a szecessziót abszolút megvalósítottad,de önmagadat szerintem nem,csatlakozom a fentiekhez,miszerint te sokkal csinosabb vagy és életerősebb:)

    VálaszTörlés
  5. nekem rögtön Klimt jutott eszembe, ahogy megláttam. nagyon ügyes vagy! szívesen kiakasztanám a szobámban.
    tegyél fel gyakrabban saját alkotást!:)

    VálaszTörlés
  6. (Y) It's a very good píkcsőr!

    VálaszTörlés
  7. grat!!iszonyatkirályos lett!több saját alkotást rebika!!

    VálaszTörlés
  8. HEllo! Simi vagyok! Szerintem iszonyat jó lett-és amikor megláttam felismertelek-bár ez az olvasottal alapján nem bók:), de én annak szánom-egy szakmabeli látja a hasonlóságot:)
    -ha muszály kötekedni: én a hajad jobban kidolgoztam volna...de ez lényegtelen!
    Az tuti van egy stílusod!---légy hozzá hű!
    /Hass, Alkoss, Gyarapíts/

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...