2015. április 2., csütörtök

For Once In My Life.Még várok a (remélem most már közelgő) napsütésre több és gyakoribb outfit bejegyzés készítéséhez, de a virágzó fák látványa a tomboló szél ellenére is a kamera elé csalogatott...
Ezúttal egy modernebb összeállításban láthattok - amelynek a kulcsdarabja most egy kis 'Make Design' clutch volt. A márka mögött Molnár Réka és Szabó Zsanett állnak, printelt anyagok és bőr mixelésével terveznek táskákat. Egy ilyen borítéktáska már nagyon rég a listámon volt, a nyomott minta igazán különlegessé teszi az egyszerű formát. Ha éppen egy menő hátizsákra vadásztok, akkor érdemes meglesni a lányok által kínált szupercool darabokat is - megtaláljátok őket a Monoban, vagy eléritek őket a facebook oldalukon vagy a honlapjukon.

A rare outfit post with my new Make Design clutch created by Réka Molnár and Zsanett Szabó. If you're looking for a cool bakcpack with unique pattern visit their homepage or facebook page for more pics of the collection and for more information!Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Stevie Wonder - For Once In My Life

((Hangulatjavítós muzsika!))


4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...