2015. február 5., csütörtök

A kerti pele és a vörös róka.



Tudom, valószínűleg már mindenki találkozott ezzel az édes sorozattal (már napok óta ezzel van tele A közösségi háló), de félek, talán még van olyan, akihez valahogy (de hogyan?) eddig nem jutott el, ami pedig szörnyű veszteség volna. Úgyhogy "kénytelen vagyok" elétek tárni Bernát Barbara MA diplomamunkáját, amely egy fiktív fizetőeszköz - a magyar euró elkészítése volt.
A bankjegyeken európai állatkák és hozzájuk kapcsolódó növények jelennek meg, a ritkaságukat pedig a pénz egyre növekvő értéke mutatja. 
Milyen jó lenne egyszer ezeket használni! Biztosan mosolyt kerítenének az arcomra, amikor fizetnem kéne - főképp az a kis kerti pelés aranyosság. A meglepetést pedig még nem is említettem, hogy mi történik akkor, ha UV fény alá tartjuk a bankókat.
Barbara Behance oldalán még több képet, illetve a teljes projektleírást megtaláljátok - itt pedig szokás szerint még egy szépséges (de persze a pénzes témával teljesen irreleváns) zene/videó is vár Titeket a bejegyzés alján.

Super-Awesome design for a fictional banknote series - created by the Hungarian Barbara Bodnár. Please check out her Behance portfolio for more!




Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Passenger - And I Love Her





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...