2014. február 19., szerda

Je Suis Belle és Itália.



Tegnap végre megérkezett a Je Suis Belle lookbookja, amit már hónapok óta várok, igencsak türelmetlenül. Még októberben, a Toni&Guy Fashion Week Budapesten láthattuk először a csodás (I mean it!) tavasz-nyári kollekciót, amibe AZONNAL beleszerettem. Akkor már írtam is róla, de azok kedvéért, akik nem emlékeznek, ismételjünk egy kicsit!
A hivatalos információk szerint a kollekciót a 60-as évekbeli, vidám olasz slágerek optimizmusa, és a törzsi társadalmak geometrikus, egyszerű formákból alkotott ruhái, és dús díszei ihlették. A printeket Perlaki Márton fotóiból készítették - a galambos motívum annyira könnyed, tiszta és szépséges, hogy csak na, és izgalmas kontrasztot képez a vicsorgó kutyával. Egyébként az egész kollekciót az erőteljes ellentétek jellemzik - aszimmetrikus szabásvonalak, puritán anyagok, és csillogó, gyöngyös díszítések ütköztetése, sportos és egyszerre romantikus hangulat jelenik meg minden egyes darabban. Leginkább a kis, finom részletek tetszenek ezekben a halvány tónusú ruhákban, így nagyon örültem, hogy kaptunk részletfotókat is az egyébként szintén tündéri, természetes lookbook képei közé. A gyöngyökből fűzött kapucni, pántok, és ujjak a kedvenceim!
Ide kattintva Ti is szerethetitek Dévényi Dalma és Kiss Tibor márkáját a facebookon!

Adorable 2014 SS collection of the Budapest-based Je Suis Belle. I love the pure, light atmosphere, and the gorgeous adornments!




Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Gianni Morandi - Se Perdo Anche Te





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...