2013. augusztus 7., szerda

A Zara és Budapest.



Bár valószínűleg már sokan láttátok a Zara legújabb, őszi kollekciójához készített videókat, mert a megjelenésekor óriási szenzációt keltettek (én meg egy kicsit mindig le vagyok maradva, de igyekszem gyorsabban reagálni az effajta hírekre...) de azért nem lehet megállni, hogy egy rövidke bejegyzés erejéig ne időzzünk fölöttük. Főként pedig a számunkra különösen kedves, férfi kollekciót bemutató kisfilm fölött, amit Budapesten forgattak. Sok ugyan nem látszik szeretett városunkból, de a helyszínek, például a Párizsi udvar, a MÜPA lépcsője, és a Nyugati pályaudvar is könnyedén felismerhetőek.
A többi három videó nem hazánkban készült (grrr), de mindenképpen érdemes azokba is belepillantani. A TRF kollekció London téglafalai előtt, a kilencvenes évek tinédzsereit hozza vissza - merthogy mostanság a 90's a menő, aminek én csak örülni tudok, mert felidézi a gyerekkorom hangulatát. Hódít a grunge, előkerülnek a szegecses bakancsok és a kockás ingek (szigorúan a derékon megkötve) de a párducmintás bunda is.
A női kollekció már kevésbé karcos, bár a kilencvenes évek hangulata ide is belopódzik, megjelennek a virágos kombinéruhák - azonban főszerepben a kifinomultabb, modern, egyszerű szabásvonalakat láthatjuk.
A bónusz pedig a bejegyzés alján vár, a gyerek kollekció vidám videója.



Zara 2013 A/W videos. The film for the men's collection is especially dear to me, it was captured in my hometown, Budapest.









fotók/photos - zara.com

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...