2013. június 28., péntek

Antonio Marras és a kiscicák.Végre volt egy kis időm átböngészni a 2014-es resort kollekciókat - na jó, legalábbis párat. Valószínűleg most jó darabig ezekből fogok szemezgetni, ugyanis elég rendesen beleszerettem egyik-másik tervező munkájába, és nem mellesleg annak tálalásába. Örvendetes, hogy mostanában egyre több figyelmet fordítanak a resort kollekciókra is, sőt, néhol úgy érzem, sokkal felszabadultabbak, frissebbek és ötletesebbek, mint a hivatalos, nagyszabású kampányok.
Az első kedvencem Antonio Marras kollázs-lookbookja (aki egyébként az egyik all-time favorite tervezőm). A vegyes technikájú alkotások mindig nagyon izgalmasak, itt pedig, a giccs-képeslapokról elszabadult rózsák, kiscicák, és hattyúk társítása Antonio Marras kifinomult, bájos kollekciójával egészen különleges hatást kelt. Ráadásul aki szemfüles, az a firkák mellett egy véletlenszerűen az egyvelegbe keveredő régi, foltos papíron megpillanthat pár magyar szócskát is.

Antonio Marras awesome 2014 Resort collection.


fotók-photos-fashionising.com


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva még több jóság érdekében csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.


Kisses - Funny Heartbeat

1 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, hogy a divatfotókat ilyen módon megspékelték, és a ruhák valami mesések. Nagyon örülök a blogodnak, tükrözi az ízlésemet!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...