2013. május 1., szerda

Karcsi papírcsodái.



Karcsi (sajnos még csak) online létező papírboltja most pár napra kilépett a virtuális térből, és bemutatkozott a Projekt Showroomban. Mint a vintage hangulat, és az efféle kedves holmik szerelmese, már régóta figyelemmel követem a kis papírbolt munkáit, és alig vártam, hogy közelebbről is jó alaposan megcsodálhassam a termékeiket.
Kézzel készült, ezerszínű papírpompomok, méhsejt gömbök, zászlócskák és pillangók közül válogathatunk az esküvőnk, a kerti partink, vagy akár csak az otthonunk dekorálására. (Csendben megjegyzem, hogy egy-egy ilyen pompom-kompozíció sokkal látványosabb és különlegesebb díszként szolgálhat mint a virághalmok.) Emellett, hogy teljesen egységes legyen a partink megjelenése, egyéb kis kiegészítőket is találhatunk, mint például meghívókat, pecséteket, csíkos szívószálakat, áttört tányéralátéteket és cupcake papírokat.
Kattintsatok Karcsi honlapjára, és nézzetek körül, milyen szuperédes dolgokat árulnak - vaaaagy... ma még ellátogathattok a Hajós utca 41. szám alá is, a Project Showroomba, ahol személyesen is szemügyre vehetitek az installációkat, és vásárolhattok is.
A fotókat én készítettem.

Lovely paper decoration from Karcsi's shop.



Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.

The Morning Benders - Frank Sinatra cover - Strangers In The Night








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...