2013. március 18., hétfő

Zoe Phobic 2013 SS.



Láttátok már Zoe Phobic nyári kollekciójának lookbookját? Ha esetleg még nem, akkor éppen itt az ideje szemrevételezni a legújabb darabokat. A borongós, vadóc őszi kollekció után most újra a világosabb tónusok, és a finomabb, nőiesebb hangulatú ruhák kapták a főszerepet. A nemzetközi trendekből is a legszebbeket láthatjuk vegyülni a tervező, Szimon Ágó stílusával - bájos óriás-fodrok, átlátszó betétek, csillogó anyagok és könnyed hátkivágások váltják egymást. Egy jó hír a fiúknak - ezúttal számukra is bőven akad miből válogatni...
Itt vannak az én személyes kedvenceim (kezdve az első, pasztell-fodor csodával) de Zoe Phobic honlapjára vagy facebook oldalára kattintva végigböngészhetitek a teljes kollekciót.

És még egy fontos információ - az Andrássy út 17-es száma alatt a Fashion Corner Showroom Budapestben március 21-étől, csütörtöktől megtalálható lesz Zoe Phobic nyári kollekciója is. Ha szeretnétek részt venni a megnyitón (ahol süteményekkel, és 20%-os engedménnyel várnak titeket!) akkor regisztráljatok az info@zoephobic.com ímélcímen, és csatlakozzatok a facebookos eseményhez.

2013 SS collection of the Budapest based brand, Zoe Phobic.



 Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook okdalához is.

 Bastille - Pompeii





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...