2012. augusztus 11., szombat

StreetStyle Szombat./ FIÚK.



Azt hiszem ideje lenne kompenzálnom a fiús bejegyzések fájó hiányát, így arra gondoltam, hogy megmutatok nektek néhány blogot, melyeket érdemes figyelemmel követni, főképp nektek, fiúk, ha tanácstalanul álltok a nyitott szekrényajtó előtt... Íme a négy jól öltözött fiatalember:

I think I should compensate the painful lack of posts about menswear, so here are four blogs of stylish gentlemen. Worth to read them for a huge dose of inspiration.


Dapper Lou

Lougé Delcy blogja igencsak híres-neves, szerepelt már a Vouge, a GQ és a NYMag internetes felületein is. Leginkább a saját outfit képeit találjátok meg a lapján, de ő maga is járja az utcákat, és egészen kiváló fotókat készít a szembejövő stílusos egyénekről.

Például ilyen street fashion fotókat találtok az oldalán:


Edward's Hair

Edward Honaker nem túl aktív az outfit fotók gyártása terén. Viszont cserébe sztájlish. És vicces.



Stay Classic

A Stay Classic bloggere tanárbácsiskodás mellett fotózik, és szeret fehér fal mellett pózolni. Kockás ingek, menő dzsekik, és klassz pólók.


The Relevant Glance

Robin Gervais a bloggerkedés mellett modellkedik is (hát persze.) - például a Memento Clothing-nak, amit szintén érdemes csekkolni, ha a vásárlás miatt nem is, de a mozgó lookbook megér egy kattintást.


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához.


Angus Stone - Wooden Chair

Csodás mjúzik, csodás videjó. Abból a tüzijátékos fajtából.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...