2012. június 9., szombat

StreetStyle Szombat.

1. Melyik lány ne szeretné a virágos nyári ruhácskákat? A Julia Sarr Jamois tulajdonában álló darab tökéletes választás (nagyon tetszenek a színei!).


Ezek voltak a kedvenc street fashion fotóim az utóbbi időben. /My favourite street fashion photos recently.2. Nem is tudom mit méltassak először, a fekete galléros kis felsőt, a pink rövidnadrágot, vagy a pöttyös harisnyát...? Cute.


3. Awwww..... Nincsenek szavak.


4. Szeretem a tündéres csipkeruhákat.


5. Nekem is van egy ilyen magasderekú, laza, fekete nadrágom. Az egyik legjobban kihasználható és legkényelmesebb darabja a gardróbomnak.


6. A bőrdzseki és a pliszírozott maxiszoknya kombója örök favorit.


7. Emlékszem, kiskoromban volt utoljára divat ez a minihátizsák, és akkor nem különösebben rajongtam érte... Most, hogy újra felelevenítették a kilencvenes évek grunge stílusát, újra előkerültek, én pedig próbálok velük megbarátkozni. Nektek hogy tetszik?


8. Eszméletlen jól néz ki ez a két bácsi, de a fotó se rossz azzal a kopott ajtóval a háttérben.


9. Szeretem, ha valaki ilyen bátran, extravagánsan öltözködik, de nem lépi át a 'közönséges' és a 'polgárpukkasztó' kategória határvonalát.


10. Csodálatom tárgya a jobb oldali peplum, gyönyörű a tartása és a színe.


11. Tetszik ez az összevisszaság - kígyómintás cipellő, pöttyös harisnya, virágos szoknya, kötött pulcsi és csíkos sál...


12. Az egész outfit tetszetős, de a virágmintás loafer a legjobb.


13. Teljesen odavagyok Hanneli multifunkcionális zöld ruhájáért - szerintem bárhová felvehető, akár egy nyári városnézéshez, strandoláshoz, vagy akár egy kiöltözősebb eseményre is.


14. Hippis.


15. Nevetős rockabilly.fotók/photos - Hanneli, JakandJil, Lelook, StreetPeeper, Styleclicker, Styleograph, TheLocals, VanessaJackman


Russian Red - The Sun The Trees

Napsütéses zene.1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...