2012. február 17., péntek

Streetstyle Szombat.

1. Ahh. Love this girl.


Íme, a heti Sreetstyle adag.
Mivel most volt a New York-i divathét, próbáltam az ott készült fotókra tenni a hangsúlyt, de meglepően kevés olyan képet találtam, ami igazán tetszett... Így maradt a jól bevált forma - innen-onnan összeszedett egyveleg.


2. Galaktikus póló a fiúknak is!

3. A jókora masni a hajában, a régies kézitáskája és a kockás pelerin... Mintha egy egészen különleges látványvilágú, furcsa filmből keveredett volna közénk. Tetszetős.

4. Nagyon csinos. Olyan kimért, konstruktivista módon. Az egyetlen amivel nem tudok megbékélni, az a kígyóbőrmintás, hegyesorrú cipellő, viszont a pompás, narancs nadrág és a stílusos rövid frizurája kellőképpen elvonja róla a figyelmet...

5. Bordó bársonyzakó hatalmas, kockás sállal...

6. Kedvenc kiegészítőim mostanság a gallér-nyakláncok. (Nekem még nincs, de rajta van a listámon) Ez a színes pedig az egyik legszebb amit eddig láttam, ráadásul a hölgy nagyon ügyesen fehér pulcsival és fehér szőrme kabátkával párosította, csak úgy világít a nyakán.

7. Szeretem ezt a fotót Tavi-ról a New York-i divathétről. A vadócos, Rodarte dzsekihez egy halvány rózsaszín, babás, földig érő vintage ruhát választott, majd a fejére kapott egy saját készítésű rózsás hajpántot. Szerintem ügyes, ti bevállalnátok egy hasonló összeállítást?


 8. Csodás a kendő a hajában. Ki kéne próbálni. (Viszont a nadrágja egy kicsit rontja a felül olyan jól megtervezett összhatást, a helyében inkább kitűrtem volna a pólót.)

9. Ez az összeállítás mesés - farmerdzseki szőrmegalléros kabáttal...

10. Ulyana Sergeenko a legújabb lélegzetállító ruhakölteményében... és egy biztosítótűvel összetűzött kalapban.

11. Odavagyok ezért a pasztellpink kabátért, ráadásul ezzel a narancsos nadrággal igazán remekül mutat, a két szín erősíti egymást.


StockholmStreetStyle, Glamcanyon, TommyTon,TheSartorialist, StreetPeeper, Srteetfsn, Styleclicker.

The Paper Kites - Featherstone



Egy kis zene a mai napra. Meg videó. Egy csudakedves videó.

2 megjegyzés:

  1. ...nem....nem vállalnám be azt az összeállítást....ahogy nézem, olyan látszatot kelt bennem ez a leánka, mintha farsangi bálba menne.....és lehet, hogy tényleg oda megy :D

    VálaszTörlés
  2. Ez az Ulyana nem semmi nő,jó neki,hogy azt visel amit csak akar.Egy szerencséje van:hogy nem Magyarországon él.Itt mindenki csak "farsangozik",és leszólja azt aki egy kicsit is különlegesebben néz ki...

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...