2012. február 6., hétfő

2012 tavasz-nyár trendek/3.

1. Virágok - A virágminták a tavaszi kollekciókat idén is beborítják, de nemcsak a virágos nyomatok, hanem az applikációk is megjelennek a ruhákon (pl. Louis Vuitton vagy Marc Jacobs). A Rodarte darabokon Van Gogh napraforgós festményeit láthatjuk viszont. A Mix&Match mánia pedig még mindig tombol, így ebben az évben is bátor szívvel keverhetitek a különböző virágmintás holmikat.


 2012-es tavasz-nyári kollekciók legfontosabb trendjeinek összefoglalója - 3. rész.


2. Csipke - A bájos csipkék, horgolt rátétek, és áttört felületek népszerűsége idén is töretlen...



3. Átlátszó
- Ha választanom kéne, a pasztell színek mellett ezt nevezném az idei tavasz és nyár legfontosabb trendjének. Minden tervező csempészett a kollekciójába átlátszó anyagokat, hol többet, hol kevesebbet - volt ahol csak kis felületeken jelent meg, de a legnépszerűbbnek az a megoldás bizonyult, hogy egy ruha fölé került a könnyed, átlátszó réteg.

 

4.Csillogó
- Csillámló flitterek, gyöngydíszítések és fényes anyagok mindenütt - ha hétköznap nincs is kellő bátorság egy hasonló ragyogó ruhadarab viseléséhez, egy kisebb kiegészítőt érdemes beszerezni. Az én tippem egy csillogó cipellő, fűzős oxford (például Haider Ackermann türkiz cipője, a felső sorban) vagy balerina változatban. A Zarában már ki is néztem magamnak egy ilyen fénylő balerinát, csak még azt nem sikerült eldönteni, hogy pink vagy türkiz színben szebb-e...

fotók - style.com, montázsok - én.

Zee Avi - Swell Window





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...