2011. május 16., hétfő

Russian Red.


A KLING 2011-es nyári kollekciójának kampányfotói. A kollekció a címét a Russian Red néven ismert énekesnőről kapta, aki 2008-ban már a Kling arca volt, de most újra őt kérték fel a márka népszerűsítésére. Lourdes-nak szintén most jelent meg a második lemeze - nekem nagyon tetszik az új dala, a képek alatt meg is nézhetitek a videóját. 
A kollekció a 90-es évek Amerikáját idézi - kis ruhácskákkal, fehér keretes napszemüveggel, csíkokkal, nyakkendőkkel, gallérokkal és púder-rózsaszínnel. Ha nektek is elnyerte a tetszéseteket, itt megnézhetitek a teljes lookbookot.

The 2011 Summer campaign photos of Kling. It got the Russian Red name from Lourdes, a singer, who had been the face of the brand in 2009. Now her second album has been released, I really like her new song - you can watch it's video below the pictures.
And the collection takes up on the American 90' essence - with light pink, sweet little dresses, white framed sunglasses, stripes and collars. If sou like it too, then click here to watch the lookbook.



Russian Red - I hate you but I love you


Lourdes 2008-ban, a Kling videójában:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...