2013. október 22., kedd

Toni&Guy Fashion Week Budapest / 2014 SS - Backstage.



Szombaton csodás eseményen jártam - a Toni&Guy Fashion Week Budapestre invitáltak. Az rendezvény nagyon büszkén viseli a megelőlegezett 'week' címet, bár még csak egy napra elegendő programot tudhat a magáénak, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan kibővül más tervezőkkel is a gárda. Főleg, hogy most már bátran és hangosan kikiabálhatjuk, hogy ez a legszínvonalasabb, legkitűnőbb és legizgalmasabb magyar divatesemény. Ezúttal hat tervező (KataSzegedi, Nubu, Je Suis Belle, Anda, Nanushka és Use Unused) 2014-es tavasz-nyári kollekciójától estünk ámulatba, amelyekről részletes beszámoló következik a következőkben. Előtte azonban még néhány elkapott pillanat a backstage-ből (a szöveg után sorakozó három képet Eszter blogjáról nyúltam le, amit további sokkalta szebb fotóért szintén érdemes meglesni).
Ezúton is újra köszönöm a meghívást a Nubunak, a KataSzegedinek és a Je Suis Belle-nek - akik egyébként számomra a legkedvesebb kollekciókat küldték a porondra.

Some photos from the backstage at Toni&Guy Fashion Week Budapest, where 6 successful Hungarian brand showed us their 2014 SS collections. More photos and reviews about the collections are to come soon!


Az édes bloggerbarátnőkkel - Eszter, Adrienn és Mariann - fotó - Karczag Dániel

photos by me

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Fitz & The Tantrums - Break The Walls




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...