2011. június 4., szombat

Se tu m'ami



Pár hete jártam az Iparművészeti Múzeumban (szégyen és gyalázat, hogy csak most rakom fel ezeket a képeket...), és mivel szerintem ez Budapest egyik legcsodásabb épülete, muszáj volt készíteni néhány fotót is. Sajnos odabenn nem fényképezhettem - pedig mennyi kincset láttam... - ezért csak a bejárat előtt kattogtattunk egyet-kettőt.
Egy halványlila, apró virágmintás maxiruha volt rajtam, amihez egy hosszú, lila kardigánt és egy szürkésebb árnyalatú, mintás sálat vettem fel. Ez a sál az egyik kedvencem, nagyon tetszik, hogy az egyik oldala virágmintás, a másik pedig pöttyös - ráadásul a mintakavalkád ellenére a legtöbb ruhámhoz nagyon jól illik. 
A hosszú szoknya pedig a kedvenc ruhadarabom idén nyáron, nem szeretném, ha egyhamar kimenne a divatból - annyira kényelmesek és szépek!


virágmintás maxiruha - Pimkie
hosszú kardigán - Promod
sál - H&M
póló - Stradivarius
hajcsat, nyaklánc - Olaszország
cipő - Deichmann


A couple of weeks ago I went to see an exhibiton at one of the most breathtaking buildings in Budapest called Museum of Applied Arts. Unfortunately I wasn't allowed to take photos inside, but I couldn't resist to take some before the entrance. I wore a floral printed maxidress with a long cardigan and a scarf. Maxidresses are my favourite pieces this season, they're so pretty and comfortable!



 

Lacrymosa - Se Tu M'ami



1 megjegyzés:

  1. Egyszerűen imádnivaló a stílusod. Nagyon tetszik ez a szett is.A kék szoknyád főnyeremény!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...